Trainer

Als trainer richt ik mij op vaardigheden die mensen vaak al bezitten. Het naar boven halen van deze vaardigheden bij de deelnemers, het optimaal leren gebruiken van deze vaardigheden en waar nodig het verbeteren hiervan is wat ik tijdens mijn trainingen probeer te bereiken. Dat betekent hard werken met zijn allen maar gelukkig wordt er tijdens mijn trainingen erg veel gelachen.

Praktijk
Klanten en cursisten beschouwen mij over het algemeen als een no-nonsense trainer die de theorie duidelijk aan de praktijk weet te koppelen. Door mijn ruime ervaring in het werken met zeer verschillende groepen en individuen ben ik in staat snel de juiste toon en ‘taal’ te vinden om de deelnemer te bereiken. Maar bovenal: ik heb er lol in.

Werkwijze
Ik probeer deelnemers in de ‘spiegel’ te laten kijken onder het motto: ‘je krijgt wat je geeft’. Mijn streven is om deelnemers op een plezierige wijze inzicht te geven in gedrag en welke invloed dat heeft op de communicatie. Confronterend zonder te kwetsen. Als gereedschap maak ik vaak gebruik van audio-visuele hulpmiddelen en acteurs.

Gebieden
De kracht van Hilgevoord freelance als trainer ligt besloten binnen de volgende gebieden:
• Communicatieve vaardigheden;
• Leidinggevende vaardigheden;
• Commerciële vaardigheden;
• Sociale vaardigheden.